нелегално прислушување

Таг
4Вести

МИЈАЛКОВ ДОБИ 12 ГОДИНИ ЗАТВОР НА КРАЈОТ НА ТРИГОДИШНОТО СУДЕЊЕ ЗА НЕЛЕГАЛНО ПРИСЛУШУВАЊЕ

ПРВА ПРЕСУДА ПО ОБВИНЕНИЕ НА СЈО, 18 МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА ГРУЈЕВСКИ

ГРУЈЕВСКИ И БОШКОСКИ МУ СЕ ПОЖАЛИЈА НА ГРЧКИОТ ОБВИНИТЕЛ И ПОБАРАА ДА НЕ БИДАТ ЕКСТРАДИРАНИ

ПРИСЛУШУВАЧИТЕ ГРУЈЕВСКИ И БОШКОСКИ УАПСЕНИ ВО ГРЦИЈА ПО 86 ДЕНА ВО БЕГСТВО