„Нема да биде крај на светот“

Таг
2Вести

МНТ СО „НЕМА ДА БИДЕ КРАЈ НА СВЕТОТ“ НА ФЕСТИВАЛ ВО ИТАЛИЈА

ПО НАГРАДИТЕ ВО САРАЕВО, „НЕМА ДА БИДЕ КРАЈ НА СВЕТОТ“ НА НИНА НИКОЛИЌ НА 24 НОЕМВРИ ВО МНТ