ЈАС СУМ ЗА ЗАКОН И РЕД – ЧАК НОРИС ДЕМАНТИРАШЕ ДЕКА БИЛ ВО ТОЛПАТА КОЈА УПАДНА ВО АМЕРИКАНСКИОТ КОНГРЕС