„Невозможна мисија 7“

Таг
2Вести

„НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА 7“ ЌЕ БИДЕ ЕПСКА АВАНТУРА, КАЖА ТОМ КРУЗ НА ПРЕМИЕРАТА ВО ЛОНДОН

ОДЛОЖЕНИ ПРЕМИЕРИТЕ НА ДВАТА НОВИ ФИЛМА НА ТОМ КРУЗ