независност

Таг
2Вести

ДОЊЕЦК И ЛУГАНСК – ИНДУСТРИСКИ ЦЕНТРИ НАСЕЛЕНИ СО РУСКИ РАБОТНИЦИ ПО ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА