„Ние“

Таг
2Вести

„ДАМБО“ И ХОРОРОТ „НИЕ“ ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА

НА ЏОРДАН ПИЛ МУ УСПЕА СО ДВА ХОРОРИ ДА СТАНЕ СУПЕРЅВЕЗДА ВО ХОЛИВУД