ФЕСТИВАЛОТ НА ЈАПОНСКА КУЛТУРА НИХОН-ЏИ ЌЕ ГО ИМА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА 27 МАЈ ВО СКОПЈЕ