Никола Бошкоски

Таг
2Вести

ГРУЈЕВСКИ И БОШКОСКИ МУ СЕ ПОЖАЛИЈА НА ГРЧКИОТ ОБВИНИТЕЛ И ПОБАРАА ДА НЕ БИДАТ ЕКСТРАДИРАНИ

ПРИСЛУШУВАЧИТЕ ГРУЈЕВСКИ И БОШКОСКИ УАПСЕНИ ВО ГРЦИЈА ПО 86 ДЕНА ВО БЕГСТВО