„Никола Карев“

Таг
2Вести

МОЖЕМЕ ДА СЕ ЗАБАВУВАМЕ И ДОМА – СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД „НИКОЛА КАРЕВ“ СО ОНЛАЈН НОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ

„НИКОЛА КАРЕВ“ ПРАВИ ЗАБАВА СО СРЕДНОШКОЛСКИ БЕНДОВИ, ВЛЕЗОТ ЧИНИ ЕДНА БАТЕРИЈА ИЛИ ДВЕ ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА