ПЕТ ГОДИНИ ГО УБЕДУВАВМЕ БРЕЈК ДА ЗАПЕЕ СО НАС, РЕЧЕ ПЕРЕ ОД „НОКАУТ“ НА ПРОМОЦИЈАТА НА НОВИОТ АЛБУМ