Нил Армстронг

Таг
3Вести

ПО 13-ГОДИШНА КОНЗЕРВАЦИЈА, ИЗЛОЖЕНО ВСЕЛЕНСКОТО ОДЕЛО НА НИЛ АРМСТРОНГ

50 ГОДИНИ ОД ПРВИОТ ЛЕТ НА МЕСЕЧИНАТА – АРМСТРОНГ, ОЛДРИН И КОЛИНС ПАТУВАЛЕ 800.000 КМ ВО ПРОСТОР КОЛКУ ПОГОЛЕМ АВТОМОБИЛ

СЕМЕЈСТВОТО НА НИЛ АРМСТРОНГ ГИ ПРОДАВА ЗНАМИЊАТА ШТО БИЛЕ НА МЕСЕЧИНАТА