Нина Костовска

Таг
2Вести

НИНА ДОКАЖУВА ДЕКА МОЖЕШ ДА ПОСТИГНЕШ СЀ АКО ИМАШ ЖЕЛБА – ТАМАРА ПЕЕШЕ ЗА ДЕВОЈКАТА ОД УНИЦЕФ

НИНА Е ПРЕСРЕЌНА ДЕКА ЛУЃЕТО ЈА ПРЕПОЗНАВААТ КАКО АПТЕКАРКА ИАКО ИМА ДАУНОВ СИНДРОМ