„Ноќ на боговите“

Таг
2Вести

СРПСКАТА ПРЕТСТАВА „НОЌ НА БОГОВИТЕ“ ВЕЧЕРВА ВО МНТ

ДРАМИТЕ НА ГОРАН СТЕФАНОВСКИ ИМАА ПРЕСУДНО ВЛИЈАНИЕ НА МОЈОТ ВКУС, ВЕЛИ СРПСКИОТ АКТЕР НЕБОЈША ИЛИЌ ПРЕД НАСТАПОТ ВО МНТ