Ноќ на вештерките

Таг
5Вести

ХАЈДИ КЛУМ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ПАУН ЗА СВОЈАТА ТРАДИЦИОНАЛНА ЗАБАВА ЗА НОЌТА НА ВЕШТЕРКИТЕ

ПОЛНАТА МЕСЕЧИНА СЕ СОВПАЃА СО НОЌТА НА ВЕШТЕРКИТЕ НИЗ ЦЕЛ СВЕТ ЗА ПРВПАТ ОД 1944

ХАЈДИ КЛУМ ЈА ОСВОИ НОЌТА НА ВЕШТЕРКИТЕ СО МАСКАТА КОЈА СЕ ПРАВЕЛА 12 ЧАСА

ЏЕЈМИ ЛИ КЕРТИС ПО 20 ГОДИНИ СЕ ВРАТИ ВО „НОЌ НА ВЕШТЕРКИТЕ“ И НЕ Ѝ СЕ ДОПАЃА СÈ ШТО СНИМИЛА

БРИТАНЦИТЕ ЌЕ ПОТРОШАТ 320 МИЛИОНИ ФУНТИ ЗА НОЌТА НА ВЕШТЕРКИТЕ