ноќен клуб

Таг
4Вести

ЛЕГЕНДАРЕН ТЕХНО КЛУБ ВО БЕРЛИН ПРЕНАМЕНЕТ ВО ГАЛЕРИЈА ПОРАДИ КОРОНАКРИЗАТА

БЕРЛИНСКИТЕ НОЌНИ КЛУБОВИ СЕ БОРАТ ДА ДОБИЈАТ ИСТ КУЛТУРЕН СТАТУС КАКО ОПЕРИ И ТЕАТРИ

БЕРЛИН ЌЕ ИНВЕСТИРА МИЛИОН ЕВРА ВО НОЌНИ КЛУБОВИ