нов бран

Таг
4Вести

ВО ЗАГРЕБ ОТВОРЕН МУЗЕЈ ПОСВЕТЕН НА НОВИОТ БРАН НА ЕКСЈУ МУЗИКАТА ОД 1980-ИТЕ

РЕИЗДАДЕНИТЕ ПЛОЧИ ОД НОВИОТ БРАН СЕ ТОЛКУ БАРАНИ ШТО ГО ПЕЧАТИМЕ И ЧЕТВРТИОТ ТИРАЖ, ВЕЛИ НИКОЛА КНЕЖЕВИЌ ОД „КРОАЦИЈА РЕКОРДС“

МАКЕДОНСКАТА ПРЕМИЕРА НА ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „НОВ БРАН – 40 ГОДИНИ ПОДОЦНА“ ВЕЧЕРВА ВО КИНОТЕКАТА