Нова година

Таг
48Вести

ПОСАКУВАМ ДА СЕ НАПРАВИ ПАТОТ ДО ОХРИД И ДА НЕ НИ ГИ ЈАДЕ ГУМИТЕ, КАЖА ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ. КОЈ СЕ ВРАЌА НА СЦЕНАТА НА 73 ГОДИНИ

СВЕТОТ Ѝ ПОСАКА ДОБРЕДОЈДЕ НА 2024 СО ОГНОМЕТИ И СВЕТЛОСНИ ЕФЕКТИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

„ДНК“ ЈА ОТПЕА „БИСЕР БАЛКАНСКИ“ НА ПОЛНОЌ, ОХРИД ПРЕПОЛН СО СРПСКИ ТУРИСТИ, ОХРИЃАНИ СЕ КАПАТ ВО ЕЗЕРОТО

СИДНЕЈ ЈА ПРЕЧЕКА 2024 СО СПЕКТАКУЛАРЕН ОГНОМЕТ СО 8,5 ТОНИ ПИРОТЕХНИКА

БЕВ СЕКАДЕ НИЗ СВЕТОТ, НО МОЈ НАЈГОЛЕМ УСПЕХ Е НАСТАПОТ СО „МАКЕДОНИСИМО“ ВО РОДНОТО СЕЛО НА МАЈКА МИ, ВЕЛИ ПИЈАНИСТОТ СИМОН ТРПЧЕСКИ

ПОДАРОЦИ ЗА ДЕЦАТА ЌЕ СЕ ДЕЛАТ ВО ДОЈРАН НА НОВОГОДИШНАТА ЗАБАВА ВО ПАРКОТ

НИНО ВЕЛИЧКОВСКИ, „ДНК“ И ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ ЌЕ НАСТАПАТ ВО ОХРИД ЗА НОВА ГОДИНА И НА 1 ЈАНУАРИ

ПОТРОШИВМЕ 25.000 ЕВРА ЗА ДА ЈА УКРАСИМЕ ЦЕЛА КРИВА ПАЛАНКА ЗА НОВА ГОДИНА, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МИТОВСКИ