нова претстава

Таг
6Вести

ПРЕМИЕРА НА НОВАТА ПРЕТСТАВА „ХЕНГИНГ АРАУНД“ ВО АПРИЛ ВО МНТ

ТЕАТАР КОМЕДИЈА И ТУРСКИ ТЕАТАР ВО ПРВА КОПРОДУКЦИЈА ПО ТЕКСТ НА ДРАГО ЈАНЧАР

АЛЕКСАНДАР ПОПОВСКИ ПО ЧЕТВРТИ ПАТ РЕЖИРА ВО ЈУГОСЛОВЕНСКО ДРАМСКО ПОЗОРИШТЕ

КОЛЕ АНГЕЛОВСКИ РЕЖИРА ЧУДНА КОМЕДИЈА СО СРЕЌЕН КРАЈ ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР

ВИТОШЕВИЌ И МНТ СО НОВА ПРЕТСТАВА БАЗИРАНА НА ЛИЧНИ МОНОЛОЗИ И СВЕДОШТВА, „РАБОТИ ЗА КОИ НЕ ЗБОРУВАМЕ“

НИНА НИКОЛИЌ РЕЖИРА МАКЕДОНСКО-БОСАНСКИ ПРОЕКТ ВО МНТ