нова ТВ-серија

Таг
6Вести

ЌЕ СЕ СНИМА ТВ-СЕРИЈА СПОРЕД ФИЛМОТ „ГОСПОДИН И ГОСПОЃА СМИТ“

РЕЖИСЕРОТ НА „БЛЕК ПАНТЕР“ ЌЕ СНИМА ТВ-СЕРИЈА ЗА ВАКАНДА

„ЕЈЧ-БИ-О“ НАЈАВИ НОВА ВЕРЗИЈА НА ТВ-СЕРИЈАТА „ОЗБОРУВАЧКА“

„АМАЗОН“ НЕ СМЕЕ ДА ПОВТОРИ НИШТО ОД ФИЛМОВИТЕ НА ЏЕКСОН ЗА ТВ-СЕРИЈАТА „ГОСПОДАР НА ПРСТЕНИТЕ“

„ЗОКИ ПОКИ“ ЌЕ ГО ЗАДРЖИ ВНИМАНИЕТО НА ДЕЦАТА ВО ДЕНЕШНОТО БРЗО ВРЕМЕ – ВЕЛИ ЕКИПАТА НА НОВАТА ТВ-СЕРИЈА

ШТРУМФОВИ НАПОЛНИЈА 60 ГОДИНИ, ВО 2021 ГОДИНА ДОАЃААТ ВО 3-Д ТВ-СЕРИЈА