„Нова“

Таг
2Вести

МЕ ПРИМИЈА НА ЊУЈОРШКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО ШАНГАЈ ОТИ ВЕРУВАВ ДЕКА НЕ Е НЕДОСТИЖНО, ВЕЛИ ЛУНА РАДОНЈАНИН, МАТУРАНТКА ВО „НОВА“

СРЕДНОШКОЛЦИ ОД „НОВА“ КРЕИРААТ РОБОТИ ЗА МЕЃУНАРОДНИ НАТПРЕВАРИ