Новогодишен концерт

Таг
5Вести

„ТАНЕЦ“ ЈА ЗАОКРУЖУВА УСПЕШНАТА СЕЗОНА СО НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ ВО НОБ

НОВОГОДИШНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА СО АРСОВСКА И НАУМОВСКИ

ФИЛХАРМОНИЈАТА СО НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ ЗА ДЕЦА „ЗАМИСЛИ ЖЕЛБА“

ОПЕРСКИ СОЛИСТИ НА МОБ ГОСТУВААТ ВО ВЕЛЕС ЗА ПРВПАТ ПО 13 ГОДИНИ

ЌЕРКАТА НА РЕЖИСЕРКАТА ОД МОБ УШИ ХОРНЕР ИГРАШЕ БАЛЕТ НА ВИЕНСКИОТ КОНЦЕРТ