Њу Џерси

Таг
2Вести

ЊУ ЏЕРСИ ГО ДОБИ ФИНАЛЕТО НА СП 2026, ЌЕ СЕ ИГРА ПРЕД 82.500 ГЛЕДАЧИ

РЕТКА ЗМИЈА СО ДВЕ ГЛАВИ ПРОНАЈДЕНА ВО ШУМА ВО ЊУ ЏЕРСИ