НУ Стоби

Таг
2Вести

ЗАВРШИ 11. МЕЃУНАРОДНА ШКОЛА ЗА АРХЕОЛОГИЈА ВО СТОБИ, ГОДИНАВА ИМАШЕ СТУДЕНТИ ОД КАНАДА, САД И АВСТРАЛИЈА

ВО ЛОКАЛИТЕТОТ СТОБИ ОТКРИЕНА ЈУЖНАТА ПОРТА, ВТОР ВЛЕЗ ВО ГРАДОТ