нуклеарна катастрофа

Таг
3Вести

ИМАЈТЕ ПОЧИТ КОН ЖРТВИТЕ – АВТОРОТ НА СЕРИЈАТА „ЧЕРНОБИЛ“ РЕАГИРА НА ФОТОГРАФИИТЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

ТУРИСТИТЕ НАГРНАА ВО ЧЕРНОБИЛ ПО ХИТ-СЕРИЈАТА НА ЕЈЧ-БИ-О

ВО ЈАПОНСКИ ГРАД ВО БЛИЗИНА НА ФУКУШИМА ХРАНА СЕ ДОСТАВУВА СО ДРОН