ОАЕ

Таг
2Вести

АРАПСКИОТ СВЕТ ЈА ЛАНСИРАШЕ ПРВАТА МИСИЈА КОН МАРС

АРАПКАТА ЗАХРА СЕ ИЗБОРИ ДА НАСТАПУВА СО ШАМИЈА НА МЕЃУНАРОДНИ НАТПРЕВАРИ ВО УМЕТНИЧКО ЛИЗГАЊЕ