Обединети Арапски Емирати

Таг
2Вести

ОСТАТОЦИ ОД ДРЕВЕН ХРИСТИЈАНСКИ МАНАСТИР ОТКРИЕНИ ВО ОБЕДИНЕТИТЕ АРАПСКИ ЕМИРАТИ

НАЈМОЌНИОТ ПАСОШ НА СВЕТОТ ГО ИМААТ ОБЕДИНЕТИ АРАПСКИ ЕМИРАТИ