обнова

Таг
10Вести

ШКОТСКИ БИЗНИСМЕН КУПИ И ОБНОВИ ЦЕЛО СЕЛО ВО ИТАЛИЈА, КОЕ БИЛО НАПУШТЕНО 50 ГОДИНИ

ЕГИПЕТ ПОДГОТВИ ПЛАН ЗА ОБНОВА НА ИСТОРИСКИОТ ДЕЛ НА КАИРО, КОЈ ЗАБРЗАНО ПРОПАЃА

ШУМИ СО ГОЛЕМИНА НА ФРАНЦИЈА ПРИРОДНО СЕ ОБНОВИЛЕ ОД 2000, ПОКАЖА НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ

РИМСКИОТ КОЛОСЕУМ ЌЕ ДОБИЕ НОВ ВИСОКОТЕХНОЛОШКИ ПОДИУМ ОД 18,5 МИЛИОНИ ЕВРА

ФРАНЦИЈА ЌЕ ИСЕЧЕ 1.000 СТАРИ ДАБА ЗА ДА ЈА ОБНОВИ КУЛАТА НА НОТР ДАМ

ПАРИЗ ЌЕ ЈА ПРЕТВОРИ АВЕНИЈАТА ШАНЗ-ЕЛИЗЕ ВО „ИСКЛУЧИТЕЛНА ГРАДИНА“ СО ПЛАН ВРЕДЕН 250 МИЛИОНИ ЕВРА

ПАРИЗ САКА ДА ГО ВРАТИ СТАРИОТ СЈАЈ НА ЕЛИСЕЈСКИ ПОЛИЊА СО ПРОЕКТ ОД 250 МИЛИОНИ ЕВРА

ШВЕДСКИ АРХИТЕКТИ ПРЕДЛАГААТ ПОКРИВОТ НА НОТР ДАМ ДА СЕ ЗАМЕНИ СО БАЗЕН

РЕАЛ МАДРИД ПОЧНУВА СО ОБНОВА НА „БЕРНАБЕУ“ ЗА ДА ГО НАПРАВИ НАЈДОБАР СТАДИОН НА СВЕТОТ

КРИВАТА КУЛА ВО ПИЗА ВЕЌЕ НЕ СЕ НАКРИВУВА, ЗА КОРЕКЦИЈАТА ОД 45 САНТИМЕТРИ ПОТРОШЕНИ 200 МИЛИОНИ ФУНТИ