Одредот на отпишаните

Таг
3Вести

СТАЛОНЕ ВЛЕГУВА ВО СВЕТОТ НА СУПЕРХЕРОИТЕ ПРЕКУ „ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 2“

ИДРИС ЕЛБА ЌЕ ГО ЗАМЕНИ ВИЛ СМИТ ВО „ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 2“

ЏЕЈМС ГАН НЕ Е ОТПИШАН, ЌЕ ГО ПРАВИ ВТОРИОТ ДЕЛ НА „ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ“