Одри Хепберн

Таг
2Вести

МЕЛАНИЈА ТРАМП КАКО ОДРИ ХЕПБЕРН НА ПРИЕМОТ КАЈ БРИТАНСКАТА КРАЛИЦА

ИНТИМАТА НА ОДРИ ХЕПБЕРН НА ИЗЛОЖБА ЗА 90. РОДЕНДЕН ВО РОДНИОТ БРИСЕЛ