„Охрид колинг“

Таг
7Вести

ФЕСТИВАЛОТ ОХРИД КОЛИНГ ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ ВО КАСАРНАТА ВО ОХРИД ПОРАДИ РЕНОВИРАЊЕ НА ОБЈЕКТОТ

АФРОЏЕК, „ВИНИ ВИЧИ“ И МЕЈСИО ПЛЕКС СЕ ГЛАВНИТЕ ЅВЕЗДИ НА ГОДИНАШНИОТ ОХРИД КОЛИНГ

СТИВ АОКИ ЈА ПРЕДВОДИ ЛИСТАТА УЧЕСНИЦИ НА ОХРИД КОЛИНГ 2023

ПРАЗНИЧНИОТ ВИКЕНД ВО ОХРИД СО ДВА ФЕСТИВАЛА – АЛАРМ СО ДОМАШНА МУЗИКА, ОХРИД КОЛИНГ СО АКТУЕЛНИ СВЕТСКИ ДИЏЕИ

„АВАЛОН“ НАЈАВИ ТРИДНЕВНА ЗАБАВА СО СВЕТСКИ ПОЗНАТИ ДИЏЕИ НА „ОХРИД КОЛИНГ“

„ОХРИД КОЛИНГ“ ОДЛОЖЕН ЗА СЛЕДНАТА ГОДИНА

„ОХРИД КОЛИНГ“ ОЧЕКУВА 50.000 ПОСЕТИТЕЛИ НА НАЈГОЛЕМИОТ ФЕСТИВАЛ НА ЕЛЕКТРОНСКА МУЗИКА ВО МАКЕДОНИЈА