„ОХРИДСКА БАНКА СОСИЕТЕ ЖЕНЕРАЛ“ РАСПИША КОНКУРС ЗА МЛАДИ СЛИКАРИ ЗА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА ВО ВЕВЧАНИ