океан

Таг
5Вести

НАУЧНИЦИТЕ СНИМИЛЕ ОКТОПОД НА РЕКОРДНА ДЛАБОЧИНА ОД 7.000 МЕТРИ

ФРЛЕНИТЕ РИБАРСКИ МРЕЖИ СЕ НАЈГОЛЕМАТА ОПАСНОСТ ЗА ОКЕАНСКИОТ СВЕТ

АМЕРИКАНСКИ АВАНТУРИСТ СТАНА ПРВ ЧОВЕК КОЈ СЕ СПУШТИЛ ДО НАЈДЛАБОКАТА ТОЧКА ВО СИТЕ ОКЕАНИ

АМЕРИКАНСКИ НУРКАЧ СЕ СПУШТИ ДО РЕКОРДНА ДЛАБОЧИНА ВО ТИХИОТ ОКЕАН И ТАМУ ПРОНАЈДЕ ПЛАСТИЧЕН ОТПАД