МАЈА ОЏАКЛИЕВСКА И „ОКТЕТ МАКЕДОНИЈА“ НАГРАДЕНИ СО „ЗЛАТНА БУБАМАРА“ ЗА ТРАЈНИ ВРЕДНОСТИ И ЖИВОТНО ДЕЛО