олимпијци

Таг
2Вести

66-ГОДИШНА БАБА НА ТРОЈЦА ВНУЦИ ЌЕ БИДЕ НАЈСТАРАТА ОЛИМПИЈКА ВО ТОКИО

СЕКОЈ УЧЕСНИК НА ЗИМСКАТА ОЛИМПИЈАДА ЌЕ ДОБИЕ 37 КОНДОМИ