Олимписко село

Таг
2Вести

ОЛИМПИСКОТО СЕЛО ВО ТОКИО ЌЕ СЕ НАПРАВИ ОД ДРВА ДОНИРАНИ ОД ЈАПОНСКИТЕ ОПШТИНИ

ОЛИМПИЈЦИТЕ ВО ТОКИО ПРВПАТ ЌЕ СПИЈАТ НА КАРТОНСКИ КРЕВЕТИ