Оливера Николова

Таг
2Вести

ЈАЗИКОТ НА КОЈ СЕ ИЗРАЗУВАМЕ ЗА СЕКОГО Е НАЈУБАВИОТ ЈАЗИК НА СВЕТОТ, КАЖА ОЛИВЕРА НИКОЛОВА ПРИМАЈЌИ ЈА БАЛКАНСКАТА НАГРАДА ПРОЗАРТ

„АРС ЛАМИНА“ ПОВТОРНО ГИ ОБЈАВУВА КНИГИТЕ НА ОЛИВЕРА НИКОЛОВА ЗА ВОЗРАСНИ