ОЛИВИЈА ДЕ ХАВИЛАНД БЕШЕ СИМБОЛ НА СТАРИОТ ХОЛИВУД И ГИ ОСЛОБОДИ АКТЕРИТЕ ОД СТЕГИТЕ НА ФИЛМСКИТЕ СТУДИЈА