ЕСТОНИЈА НАД 20 ГОДИНИ ВЛОЖУВА ВО ДИГИТАЛНО ШКОЛСТВО, ПА БЕЗ ПРОБЛЕМИ СЕ ПРЕФРЛИ НА ОНЛАЈН НАСТАВА ВО ПАНДЕМИЈАТА