оперски арии

Таг
2Вести

ПОЗНАТИ ОПЕРСКИ АРИИ СЕ ПЕЕЈА НА ТРАДИЦИОНАЛНИОТ ВАСИЛИЧАРСКИ КОНЦЕРТ ВО ОПЕРАТА

ТРЕТА ГОДИНА ПО РЕД, ЌЕ СЕ ПЕАТ ОПЕРСКИ АРИИ НА ВАСИЛИЧАРСКИОТ КОНЦЕРТ ВО НОБ