Општина Аеродром

Таг
3Вести

ФЕСТИВАЛОТ НА КОМЕДИЈАТА „ГОЛА МЕСЕЧИНА“ ГОДИНАВА САМО СО ДОМАШНИ ПРЕТСТАВИ

ДЕНЕСКА СВИРКА И ЖУРКА НА ПОКРИВОТ НА КУЛИТЕ „ЏЕВАХИР“

СВЕТСКАТА ЅВЕЗДА ПОЛ ВАН ДАЈК ЌЕ НАСТАПИ НА ЖУРКИТЕ ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ ЗА ПОЧЕТОКОТ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА