Општина Центар

Таг
3Вести

ОУ „КИРО ГЛИГОРОВ“ ВО СКОПЈЕ ВО ПОТЕСЕН ИЗБОР ЗА НАГРАДАТА НА ЕУ ЗА СОВРЕМЕНА АРХИТЕКТУРА

ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА НА СКВЕР ЈАДРАН СО ДОМАШНИ ПЕЈАЧИ