„ПРОМЕНИ ГО КРАЈОТ НА НЕЧИЈА ПРИКАЗНА“ НА ВОСКРЕСИЈА АНДРЕЕВСКА ИЗБРАН ЗА СЛОГАН НА КАМПАЊАТА ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА