КИТОТ КОЈ СТАНА СВЕТСКИ ПОЗНАТ КОГА 17 ДЕНА ГО НОСЕШЕ СВОЕТО МРТВО БЕБЕ ПОВТОРНО СЕ ПОРОДИ