оружје

Таг
4Вести

ПРОДАВНИЦИТЕ ЗА ОРУЖЈЕ ВО САД СМЕАТ ДА РАБОТАТ И ВО ПАНДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУСОТ

ПИШТОЛИ И КОРСЕТИ – МИКС НА ИНДУСТРИЈАТА ЗА ОРУЖЈЕ И МОДАТА

НЕПРИЈАТНО Е, НО УЖИВАМ, ВЕЛИ НАТАЛИЈА ЛИ, ЕДИНСТВЕНАТА ЖЕНА КОЈА РАБОТИ СО ОРУЖЈЕТО ВО „ИГРА НА ТРОНОВИ“

СУДОТ Ѝ ЗАБРАНИ НА ХЕДЕР ЛОКЛИР ДА ПОСЕДУВА ОРУЖЈЕ ПО НАПАДОТ ВРЗ ПОЛИЦАЈЦИ