АЊА РУПЕЛ, НИКОЛА КОЈО И ИГОР ЏАМБАЗОВ ПЕЕЈА ПАРТИЗАНСКИ ПЕСНИ ЗА 75-ГОДИШНИНАТА ОД ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА СКОПЈЕ