„Отело“

Таг
2Вести

БОСАНСКО-МАКЕДОНСКАТА ПРЕТСТАВА „ОТЕЛО“ ВЕЧЕРВА НА СКОПСКО ЛЕТО

МОЈАТА ГЕНЕРАЦИЈА ИМА ЗАДАЧА ДА ГИ ПОВРЗУВА ЛУЃЕТО, ВЕЛИ АКТЕРКАТА ДАРЈА РИЗОВА ПРЕД ПРЕМИЕРАТА НА „ОТЕЛО“