откажана турнеја

Таг
2Вести

„ВАЈТСНЕЈК“ НЕ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ, ОТКАЖАН ОСТАТОКОТ ОД ЕВРОПСКАТА ТУРНЕЈА

АРИЈАНА ГРАНДЕ ЈА ОБЈАВИ ПРВАТА ПЕСНА ПО ТЕРОРИСТИЧКИОТ НАПАД НА НЕЈЗИНИОТ КОНЦЕРТ