паб

Таг
10Вести

„НАЈСТАРИОТ ПАБ ВО БРИТАНИЈА“ ПРЕСТАНУВА ДА РАБОТИ ПО ПОВЕЌЕ ОД 1.000 ГОДИНИ

ПАБ ВО АНГЛИЈА СО ЕЛЕКТРИЧНА ОГРАДА СПРЕЧУВА ТУРКАНИЦИ ПРЕД ШАНКОТ

ПИЈАНИ ЛУЃЕ НЕ МОЖАТ ДА ДРЖАТ ДИСТАНЦА – АНГЛИЧАНИТЕ МАСОВНО ГО ПРОСЛАВИЈА ОТВОРАЊЕТО НА ПАБОВИТЕ

ИРСКА ГИ ОТВОРИ ПАБОВИТЕ ПО ТРИ МЕСЕЦИ, НО НЕМА ПЕЕЊЕ И МОЖЕ ДА СЕ ПИЕ САМО 105 МИНУТИ

ЧЕСИТЕ ГО СЛАВАТ ПОВТОРНОТО ОТВОРАЊЕ НА ПАБОВИТЕ СО БЕСПЛАТНО ПИВО

ПАБОВИТЕ ВО БРИТАНИЈА СЕ ЗАТВОРЕНИ ПРВПАТ ВО ИСТОРИЈАТА, 24 МИЛИОНИ ЛИТРИ ПИВО ЌЕ ОСТАНАТ НЕИСПИЕНИ

ИРСКА ГИ ЗАТВОРИ ПАБОВИТЕ ПРЕД ДЕНОТ НА СВЕТИ ПАТРИК

ВО АНГЛИЈА ЌЕ СЕ ПИЕ ПОДОЛГО ЗА СВАДБАТА НА ХАРИ И МЕГАН