пад

Таг
2Вести

ТОЛКУ ЗДОДЕВНО ШТО И ЕНТОНИ ХОПКИНС ГИ ПРЕСПАЛ – ГЛЕДАНОСТА НА ОСКАРИТЕ ПАДНА ЗА РЕКОРДНИ 58 ОТСТО

СЕ ВРАЌА МОДАТА ОД ВРЕМЕТО НА ПАДОТ НА БЕРЛИНСКИОТ ЅИД