пајак

Таг
3Вести

ПАЈАК И ЈОВАН ЈОВАНOB ЈА ПРЕРАБОТИЈА ПЕСНАТА „МАГИЈА“, КОЈА ПОБЕДИ НА МАКФЕСТ ВО 1998

НИ СО 25 МИЛИОНИ ПРЕГЛЕДИ НА ЈУТЈУБ НЕ МИСЛАМ ДЕКА СУМ ЅВЕЗДА, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА ЛАРА ИВАНОВА

ПРОНАЈДЕН ФОСИЛ НА ПАЈАК ЧИИ ОЧИ СВЕТАТ И ПО 110 МИЛИОНИ ГОДИНИ